Medior ontwerper en advisur

Wat ga je doen?

Als ontwerper stel je verkeerskundige en stedelijke ontwerpen op. Je verzamelt, analyseert en verwerkt de benodigde data en informatie voor een integraal ontwerp. Die ontwerpen voorzie je van goed onderbouwde toelichtingen met daarin veel aandacht voor de probleemanalyse, mogelijke oplossingsrichtingen en de te verwachten effecten.

Naast je werk als ontwerper, zet je jouw (verkeerskundige) kennis in ter ondersteuning voor de projecten en advisering van jouw collega’s.

Waar ga je werken?

Adviseurs

Wij zijn Exante, adviseurs in verkeer en stedelijk ontwerp. Met een betrokken team werk je aan boeiende projecten die ertoe doen.

Ons profiel

Onze praktische plannen zijn niet dichtgetimmerd met richtlijnen maar geven ruimte voor vernieuwing. Zo ontwerpen wij de openbare ruimte. Verder werken wij aan onderzoeken die leiden tot ruimtelijke en verkeerskundige kaders voor toekomstige planvorming. Daarbij lopen wij voorop in het benutten van presentatietechnieken en beschikbare informatievoorzieningen. Dit doen we vanuit vier thema’s: ontwerp, advies, participatie en data.

Plezier

Samen doen we meer dan alleen werken. Je komt in een hecht team waar gezelligheid en plezier ook zeker zo belangrijk is.

Wat heb je in je mars?

Je hebt passie voor ontwerpen. Dit blijkt uit een creatieve instelling en sterke verbeeldingskracht. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Verder beschik je over:

hbo werk- en denkniveau en een afgeronde relevante hbo-opleiding

3 jaar of meer werkervaring in een soortgelijke rol

actuele kennis van wettelijke kaders en richtlijnen in het vakgebied

kennis van Autocad

ervaring met Civil-3d en/of visualisatiesoftware als Photoshop, Illustrator en Indesign is een pré

een portfolio waaruit blijkt dat je affiniteit hebt met ontwerpen

goede communicatieve vaardigheden

een gezonde dosis humor

Voldoet je cv niet helemaal?

Heb je aantoonbare werkervaring en affiniteit met het ontwerpen van openbare ruimte? Geef dan in je reactie aan waarom we jou alsnog moeten uitnodigen

Wat is ons aanbod?

Full of parttime

een uitdagende functie voor 32-40 uur bij een bureau met aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ruimte

ruimte om jouw optimale balans te vinden in werk en privé, met alle faciliteiten om te werken waar en wanneer jij wilt

Zekerheid

direct een vast contract

Perspectief

alle kansen om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen

Fijne werkplek

kantoor in hartje Den Bosch, op loopafstand van het NS-station

Direct solliciteren of meer informatie?

Solliciteer door een motivatiebrief en je cv te mailen naar roel.koenraad@exante.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Roel Koenraad. Hij is telefonisch bereikbaar op 085- 4846802 of per mail via roel.koenraad@exante.nl.