Rekentool Verkeer & Parkeren​

Rekenmodel voor complexe opgaven

Bij Exante begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij stedelijke ontwikkelingen. Daarom hebben we een rekenmodel ontwikkeld dat speciaal is gemaakt om de complexiteit van parkeerbalansen te vereenvoudigen en te optimaliseren. Dit model staat centraal in het efficiënt beheren van zowel auto- als fietsparkeerbehoeften.

- 01

Verschillende Scenario's Doorrekenen

Ons model biedt de flexibiliteit om verschillende parkeerscenario’s door te rekenen, waardoor u verschillende planningsstrategieën kunt verkennen en de beste oplossing kunt kiezen.

- 02

Verschillende Parkeernormen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

- 03

Faseringsmogelijkheden

Begrijp hoe de parkeerbehoeften zich over tijd ontwikkelen met onze faseringstool, ideaal voor lange termijn projecten of ontwikkelingen in fasen.

- 04

Salderen

Een unieke feature van ons model is de mogelijkheid om rekening te houden met de vermindering van parkeerdruk wanneer functies verdwijnen, wat leidt tot een nauwkeuriger en realistischer parkeerbalans

- 05

Openbare en privé Parkeerplaatsen

Maak onderscheid tussen openbare en privé parkeerplaatsen, wat essentieel is voor het ontwikkelen van evenwichtige en toegankelijke parkeeroplossingen.

- 06

Gebieds- en Sectieonderscheid

Ons model staat toe om parkeerbehoeften te analyseren en te plannen op basis van specifieke gebieden en secties, wat zorgt voor een beter inzicht en realistische resultaten.

- 07

Auto- en Fietsparkeerbehoeften

In lijn met moderne stedelijke planning, behandelt ons model zowel auto- als fietsparkeerbehoeften, wat bijdraagt aan een meer inclusieve en duurzame stadsplanning.

- 08

Verkeersgeneratie

Daarnaast biedt ons model de mogelijkheid om de verkeersgeneratie te berekenen.