Inzet Kruispunt Monitor

KruispuntMonitor

Ontdek onze KruispuntMonitor. Duik dieper in verkeersstromen, vertragingen en reistijden zonder de noodzaak voor fysieke waarnemers of hardware. Maak geïnformeerde beslissingen op basis van realtime én historische data.

Ontdek de functies

– Maak analyses
– Meet vertragingen
– Inzicht in wachtrijen
– Inzicht in reistijd
– Inzicht in intensiteiten

Functies:

- 01

Gedetailleerde Analyse

Of je nu de verkeersstromen van een specifieke tak van een kruispunt wilt bestuderen, of het gehele kruispunt in zijn totaliteit, onze tool biedt de flexibiliteit om zowel micro- als macro-niveau analyses uit te voeren.

- 02

Vertraging Meting

Begrijp precies hoeveel tijd voertuigen verliezen bij elk kruispunt. Identificeer knelpunten en optimaliseer de doorstroming.

- 03

Wachtrij Analyse

Meet de opbouw en afname van wachtrijen gedurende de dag en gebruik deze data om verkeerslicht timings en andere verkeersmaatregelen te optimaliseren.

- 04

Reistijd Monitoring

Blijf op de hoogte van de gemiddelde reistijd door het kruispunt en gebruik deze informatie om de efficiëntie van uw verkeerssystemen te verbeteren.

- 05

Aantal Waarnemingen

Inzicht in hoe vaak elk kruispunt of tak wordt gebruikt, helpt bij het beoordelen of ontwerpen van kruispunten.

Voordelen:

- 01

Geen Waarnemers of Hardware Nodig

Start je waarnemingen zonder enige verstoring. Er zijn geen verkeersmaatregelen nodig om de waarneming te starten, wat zorgt voor een snellere, eenvoudigere en kosteneffectieve implementatie

- 02

Realtime & Historische Data

Of je nu onmiddellijke gegevens nodig hebt om snel beslissingen te nemen, of je wilt trends over een langere periode bestuderen, de Junction Analytics Tools van TomTom voorzien in beide behoeften.

- 03

Direct Beschikbare Data

Wacht niet op gegevensverzameling of verwerking. Met onze tool zijn je gegevens onmiddellijk beschikbaar, waardoor je sneller kunt reageren op veranderende omstandigheden