Kruispuntanalyse tool

Ontdek de innovatie Kruispuntanalyse tool. Duik dieper in verkeersstromen, vertragingen en reistijden zonder de noodzaak voor fysieke waarnemers of hardware. Maak geïnformeerde beslissingen op basis van realtime én historische data

Functies

  • Gedetailleerde Analyse: Of je nu de verkeersstromen van een specifieke tak van een kruispunt wilt bestuderen, of het gehele kruispunt in zijn totaliteit, onze tool biedt de flexibiliteit om zowel micro- als macro-niveau analyses uit te voeren.
  • Vertraging Meting: Begrijp precies hoeveel tijd voertuigen verliezen bij elk kruispunt. Identificeer knelpunten en optimaliseer de doorstroming.
  • Wachtrij Analyse: Meet de opbouw en afname van wachtrijen gedurende de dag en gebruik deze data om verkeerslicht timings en andere verkeersmaatregelen te optimaliseren.
  • Reistijd Monitoring: Blijf op de hoogte van de gemiddelde reistijd door het kruispunt en gebruik deze informatie om de efficiëntie van uw verkeerssystemen te verbeteren.
  • Aantal Waarnemingen: Inzicht in hoe vaak elk kruispunt of tak wordt gebruikt, helpt bij het beoordelen of ontwerpen van kruispunten.

Voordelen

  • Geen Waarnemers of Hardware Nodig: Start uw waarnemingen zonder enige verstoring. Er zijn geen verkeersmaatregelen nodig om de waarneming te starten, wat zorgt voor een snellere, eenvoudigere en kosteneffectieve implementatie.
  • Realtime & Historische Data: Of je nu onmiddellijke gegevens nodig hebt om snel beslissingen te nemen, of je wilt trends over een langere periode bestuderen, de Junction Analytics Tools van TomTom voorzien in beide behoeften.
  • Direct Beschikbare Data: Wacht niet op gegevensverzameling of verwerking. Met onze tool zijn je gegevens onmiddellijk beschikbaar, waardoor je sneller kunt reageren op veranderende omstandigheden.

Meer informatie?

 

Heeft u interesse in onze tool of wilt u een kruispuntanalyse laten uitvoeren? Neem direct contact op met Roel Koenraad. Roel is bereikbaar via (085) 4846 802 en roel.koenraad@exante.nl

 

Meer nieuws en projecten

Advies

Verkeersveiligheidsaudit

Verkeersveiligheidsaudit Wat hebben we gedaan? We voeren verkeersveiligheidsaudits (VVA’s) uit om risico’s in wegontwerpen en infrastructuurprojecten te identificeren. Onze gecertificeerde auditors, met kennis in verkeerskunde ...
Lees verder →
Afwegingskader GOW30

GOW30 Quickscan

GOW30 Quickscan Wat hebben we gedaan met de GOW30 scan? Binnen de bebouwde kom zijn er op dit moment geen GOW30 wegen. Er zijn alleen ...
Lees verder →
Advies

Human Factors analyse

Human factors analyse Rotterdam Wat hebben we gedaan? We hebben een gedetailleerde methode ontwikkeld voor veertien locaties in Rotterdam om subjectieve verkeersonveiligheid aan te pakken. ...
Lees verder →